Zo werkt Mobiel boekhouden.  Met onze super complete app

De ElkeDagBij app is een hele fijne app geworden. Bijvoorbeeld: als je door je lijst met klanten bladert, zie je meteen hoeveel je nog van een klant moet krijgen. Dat is altijd goed om te weten.

Daarnaast vind je in de app een compleet overzicht van je liquiditeit, je btw, alle verzonden en ontvangen facturen, bonnetjes fotograferen, bankmutaties bekijken, noem maar op. Een klein feestje op je smartphone! Download ‘m meteen, want je gaat er echt veel plezier aan beleven.

 

ElkeDagBij boekhoud App in Apple Store    Google play button

 

Als je de App gedownload hebt, stuur ons dan even een mail. Dan sturen we jou voor een eenmalige registratie van de app een gebruikersnaam en wachtwoord. Als je de app daarna voor de 1e keer opent, vul je beide in. Vanaf dat moment kun je de app altijd direct gebruiken.
De App kan gratis gebruikt worden wanneer u administratieve diensten van ElkeDagBij afneemt.

Direct naar onze How-To Tips voor Mobiel Boekhouden

Toewijzen uitgaven

Uitgave gedaan waarbij de factuur of bon ontbreekt? Hier zet je dat recht.

Toewijzen ontvangsten

Geld ontvangen waarvoor de factuur ontbreekt? Hier zet je dat recht.

Voorbeelden van functies in de mobiel boekhouden app

Startpagina

Open je app vanaf je smartphone en je ziet meteen al een paar handige cijfers: het aantal nog te ontvangen posten, het aantal nog te betalen posten en het aantal facturen en/of bonnetjes dat je nog moet aanleveren. Daarnaast heb je alle belangrijke functies direct onder handbereik. Kun je meteen aan de slag!

Rapportage/Dashboard

Op de vraag ‘Hoe gaat het?’, kun je nu meteen een goed antwoord geven. Top-10 omzet, inkoop, kosten, klanten, leveranciers en je periodecijfers. In een paar seconde weet je precies hoe het gaat.

Rapportage/Liquiditeit

Lekker makkelijk: kas, bank, btw, te ontvangen van klanten en te betalen aan leveranciers, alles in één scherm bij elkaar. Bij Bank meteen doorklikken naar alle regels bankafschriften. Bij Klanten en Leveranciers direct doorklikken naar alle openstaande posten.

Klanten

Per klant de contactgegevens, alle verzonden facturen en de nog openstaande facturen.  In het plaatje hierboven dus 2. De factuur als PDF die je kunt downloaden, mailen, delen, wat je wilt. Klantcontactgegevens ter plekke wijzigen.

Te ontvangen betalingen

Dagelijks je inkomsten bewaken! Per klant alle nog openstaande facturen op een rij. Kleurt het balkje rood? Betaaldatum verstreken!

TIP: Vink een factuur aan en verstuur direct een aanmaning per mail.

Rapportage/Verkoopfacturen

Alle verzonden verkoopfacturen, gerangschikt per klant. Ook de betaalde facturen. Handig om terug te kijken wat je eerder hebt gefactureerd. Van iedere factuur een PDF die je kunt openen en daarna kunt versturen als bijlage van een mail.

Leveranciers

Per leverancier de contactgegevens, alle ontvangen facturen en de nog te betalen facturen. Factuur als PDF die je kunt downloaden, mailen, delen, wat je wilt.

TIP: Kijk bij je ‘Leverancier’ Privébonnen voor je zakelijke uitgaven die je privé betaald hebt.

Te betalen facturen

Alle openstaande facturen, gerangschikt per leverancier.

TIP: Vink een factuur aan en verstuur direct een betaalopdracht naar de bank.

Rappotage/Inkoopfacturen

Alle ontvangen inkoopfacturen, gerangschikt per leverancier. Ook de betaalde facturen. Handig als je vragen hebt over een factuur of direct wilt weten wat iets ook alweer kostte.

Scannen

Bonnetjes en inkoopfacturen scannen en hup, ze staan in je boekhouding. Je hoeft ze dus niet eens meer te mailen. Makkelijker kan niet!

Ontbrekende documenten

Wel een bankbetaling gedaan of ontvangen, maar de bijbehorende factuur of bon of ander document ontbreekt nog? Dat zet je hier meteen recht. Net zo makkelijk op je mobiel.

Rapportage/BTW Aangifte

Historisch overzicht van alle btw-aangiftes.

Bankmutaties

Al je bankmutaties duidelijk onder elkaar. Met vermelding van bedrijfsnaam en factuurnummer van klanten en leveranciers. Je ziet hoe wij je banktransacties hebben verwerkt in de boekhouding. Handig, dat staat er bij de bank zelf niet bij!

Rapportage/Dashboard/
Periodecijfers

Je kosten en opbrengsten per maand in een grafiek. Met het resultaat per periode. Elke dag bij.

Wijzigen inkoopfacturen

Leg eenvoudig een wijzigingsverzoek neer voor ons. Hoef je niet te mailen. Of verwijder een factuur die je verkeerd had aangeleverd. Kan je gewoon zelf doen.

Maak het jezelf nog makkelijker met onze super simpele app

 

ElkeDagBij boekhoud App in Apple Store    Google play button