Dashboard met handige grafieken

Je administratie openen en meteen zie je in allerlei grafieken hoe de financiën ervoor staan. Handig toch? Nooit oude cijfers, want ElkeDagBij is elke dag bijgewerkt.

Direct bij het openen van je administratie toont ElkDagBij het financiële dashboard met diverse handige grafieken en diagrammen. Je krijgt meteen een goed beeld van de stand van zaken: van vandaag!

Voorbeelden van grafieken

13-Grafieken1

Compleet dashboard met veel handige grafieken. Op ieder onderdeel kun je klikken om in te zoomen op de onderliggende cijfers en de bijbehorende facturen. Je ziet dan zelfs het gefotografeerde bonnetje of de gescande facturen op je beeldscherm.

13 - Dashboard1 - Periodecijfers

De Opbrengsten, Inkopen en de Kosten per periode. De gele lijn toont het resultaat per periode.

13 - Dashboard3 - Taarten

Overzicht van de totale Opbrengsten, Inkopen en Kosten onderverdeeld in groepen. Met één klik zoom je in op de onderliggende facturen van de betreffende taartpunt.

 

13 - Dashboard4 - CashFlow

Direct inzicht in je cashflow. Hoeveel geld heb ik op de bank (of in kas). Wat moet ik nog betalen aan leveranciers en wat krijg ik nog van klanten. Maar ook: hoeveel btw moet ik betalen. Alle cijfers elke dag bijgewerkt.

13 - Dashboard2 - Top10

Een overzicht van de klanten en leveranciers waar je het meeste zaken mee hebt gedaan. Ook zie je meteen hoe dat vorig jaar was. Met een klik op de balk kun je alle facturen direct inzien, ook die van vorig jaar!

13-Grafieken2

Altijd de laatste cijfers direct in beeld als je ElkeDagBij opstart.