Jaarrekening

De jaarrekening is bij ElkeDagBij niet alleen snel gemaakt, je krijgt ‘m bij ons al vanaf € 25,- per maand. Het geheim? Elke dag bij zijn.

De jaarrekening, het jaarlijkse financiële eindverslag over je bedrijf. Het is belangrijk dat die volledig aansluit op de bedrijfsadministratie. Denk aan al je facturen en bonnetjes. Bij ElkeDagBij sluiten ze perfect op elkaar aan. Waarom? Omdat we elke dag bij zijn, dus niets kunnen vergeten en niets verloren gaat.


Jaarrekening vanaf € 25,- per maand

Complete jaarrekeningen, geschikt voor belastingaangifte, KvK, bank of andere instanties.

Bekijk meteen onze scherpe prijzen.


We maken je jaarrekening zodra de laatste btw-aangifte van het boekjaar is ingediend. Alles is dan gecontroleerd. We hoeven dus geen tijd meer te verliezen aan uitzoekklussen. Uiteraard gaat alles geheel volgens de regels voor het samenstellen van jaarrekeningen van de beroepsorganisatie.

Jaarrekeningen deponeren bij de Kamer van Koophandel? Dat gaat helemaal automatisch. Je hoeft alleen je akkoord te geven en dat doe je in het portaal van ElkeDagBij. Alles bij elkaar, lekker handig, lekker snel.


Jaarrekening

Een complete jaarrekening. Voor € 25 per maand! Dat kan alleen bij ElkeDagBij.


Welke gegevens horen er allemaal in thuis? De kamer van Koophandel heeft een duidelijk overzicht samengesteld. En wie moeten er een deponeren? Ook daarover geeft de Kamer van Koophandel een duidelijk overzicht, inclusief de uitzonderingen.