COMMUNICATIEADVISEUR KLANTCASE

In maart won ik Levenslang Gratis Boekhouden

Nu ervaar ik pas echt hoe superheerlijk deze prijs is!”

“Als ik een factuur inscan zet ik er een smiley op zodat ik weet dat die factuur is verwerkt. Elke dag blij!”

“Een mooie prijs natuurlijk, vooral als je er ook fijn mee kunt werken. Ik moest even wennen, maar dat was snel voor elkaar. Kwestie van je routines loslaten en ontdekken dat het wel degelijk anders, beter, kan. Ik hoef geen bankafschriften meer handmatig over te tikken. Verder kan ik mijn diensten uitsplitsen, zodat ik precies weet wat ik omzet met tekstschrijven, marketing campagnes en websites. Bonnetjes fotografeer ik met mijn mobiel en laad ik op naar ElkeDagBij.

Ik blijf gewoon met mijn huidige financieel adviseur samenwerken
Overstappen op ElkeDagBij was geen enkele belemmering voor mijn samenwerking met Peters en Van Gemert. Ik ken hen al jaren en dat vertrouwde contact wilde ik niet kwijt. Voor ElkeDagBij maakt het niet uit. Elke dag actuele cijfers is goed voor iedere financieel adviseur.”

 

“Het geneuzel of het administratief klopt, word je uit handen genomen. Zo is boekhouden voor iedere ondernemer leuk!”

De hamvraag is natuurlijk of Astrid ook was overgestapt op ElkeDagBij als ze de prijs niet had gewonnen. Ze denkt van wel. “Op het ondernemersevent was ik al naar de presentatie van Twan over ElkeDagBij geweest en wat ik zag, beviel mij zeker. Elke Dag Bij is voor ondernemers met een duidelijk doel voor ogen, die willen investeren om hun doel te bereiken. Ik ben een creatieve geest en besteed mijn tijd liever aan nieuwe plannen dan aan de administratie. Als klant van ElkeDagBij ben ik veel minder tijd kwijt met administratieve verplichtingen. Dat maakt ondernemen weer leuker.

Ik begrijp heel best dat mensen moeite hebben met overstappen, maar bij ElkeDagBij krijg je er echt heel veel voor terug. ElkeDagBij in één woord? Superheerlijk! En laat ik niet vergeten te zeggen dat er op de helpdesk hele aardig mensen werken. Word je ook blij van.”

Vijf onmisbare functies voor de administratie van elke communicatieadviseur

Z

Gemak, nergens over nadenken

Met ElkeDagBij is het gewoon goed geregeld voor je. Het grootste voordeel: je hoeft nergens over na te denken. Wij doen het werk, wij denken na voor jou.

}

Tijd besparen

ElkeDagBij gaat jou echt tijd schelen. Tijd die jij aan je bedrijf kunt besteden of aan je vrije tijd. Want wanneer een collega-ondernemer op vrijdagavond of zondagmiddag zit te zwoegen op de boekhouding, ben jij er al klaar mee!

Btw-aangifte volledig geregeld

Inzicht in de openstaande posten

Op het financiële dashboard zie je precies hoe je er vandaag voor staat! Elke dag weer. Bekijk de demo

We leven en werken in een online wereld

Ook deze designer boekhoudt graag met ElkeDagBij