Kapsalon klantcase

‘Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.’

Met de eenvoudige kasstaat staat de dagomzet direct in de administratie

Angelique’s Salonnetje in Schaijk is sinds begin dit jaar klant bij ElkeDagBij. “Hiervoor heb ik twee boekhouders versleten. Ik was daar nooit tevreden over. Ze waren laks en ik moest zelf toch nog wel veel doen in Excel. Dus toen Twan mij vertelde over ElkeDagBij leek mij dat wel wat. De eerste versie die ik zag was voor grote bedrijven, maar de tweede was perfect voor mij.

Eigenlijk hoef ik helemaal niet meer te boekhouden. Als ik rekeningen ontvang, probeer ik die meteen in te scannen. Voorheen was ik daar niet zo precies mee en als ik dan btw moest opgeven, had ik er veel werk van om alles terug te vinden en in te voeren. Dat is gelukkig voorbij. En alles wat ik overdag afreken zet ik via de kasstaat in ElkeDagBij. Ik kan zelfs onderscheid maken tussen knippen en verkoop. Dit is handig voor de btw, want knippen is 6% en als ik bijvoorbeeld shampoo verkoop is dat 21%. Super duidelijk allemaal.”

Niets meer overtikken van de bank

“Ook handig is dat ik alle pin-betalingen terugzie in het bankoverzicht. De pin-bonnetjes staan daarin. Ik hoef dus niets meer over te tikken vanuit mijn bank. Dat scheelt echt veel tijd. Ik vertel dit ook wel eens aan collega’s, hoe enthousiast ik ben en hoe makkelijk het werkt. Toch zijn ze dan bang dat het te moeilijk voor ze is. Maar dat is niet zo. Ze moeten het gewoon zien. Heb ik ook tegen Twan gezegd. Maar ja, ik begrijp het wel. Als ik tegen Twan zeg dat hij een ander kapsel moet nemen, vindt hij dat eerst ook eng. Haha.”

Angelique’s Salonnetje gebruikt het Kas-abonnement voor studio’s en salons van € 37,50 per maand en € 10,- per maand voor de jaarrekening.

 

Vijf onmisbare functies voor de administratie van elke salon

}

Gemak, minimaal werk voor jezelf

ElkeDagBij is jant en klaar, compleet en je hebt er geen opleiding voor nodig. Bekijk de demo

Z

Zekerheid dat het klopt

ElkeDagBij regelt alles voor je, kijkt de cijfers na en geeft je een seintje als ze iets missen. Dan heb jij de zekerheid dat je administratie altijd klopt. Dat is toch wel heel wat betrouwbaarder dan zelf je boekhouding bijhouden in Excel.

=

Btw-aangifte in 1 klik klaar

Altijd inzicht in je cijfers, bijvoorbeeld wat je nog moet betalen

Makkelijk en snel starten met hulp van onze servicedesk

Als je gaat beginnen met ElkeDagBij helpt de servicedesk je goed op weg en leer je meteen de belangrijkste onderdelen kennen en gebruiken.

‘Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.’

Angelique’s Salonnetje had al twee boekhouders versleten voor ze ElkeDagBij ontdekte. Wat doe jij? Doormodderen omdat twijfel meer zekerheid geeft dan het onbekende?

Angelique

Eigenaar, Angelique’s Salonnetje