Administratie voor retailers, handel en zakelijke dienstverlening

 • Actuele data cashflow, openstaande posten
 • Zicht en sturen op winkelacties
 • Dagomzet kassa dagelijks in administratie
 • Tijd besparen door automatisering
 • Fors goedkoper dan kantoor (tot 50%)
 • Online toegang, anytime, anyplace
 • Loonadministratie optioneel
 • Rapportages voor banken
 • Toegangsrechten voor meerdere personen

Wat ons onderscheidt

Je hebt een dynamisch bedrijf, er gebeurt altijd wel wat. Zo ook met de administratie. Veel inkoop, verkoop, facturen, bonnetjes en banktransacties. Je hebt behoefte aan actuele cijfers, inzicht in de openstaande posten en controle over de cashflow. Dat betekent geen ouderwets gedoe met ordners, maar alles snel, gemakkelijk en overal toegang tot de online boekhouding. Zonder de hoofdprijs te betalen. Dat doe je misschien al veel te lang!

ElkeDagBij biedt het allemaal voor retailers, handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners met een dynamische boekhouding. Wij zijn een dienstverlener die jou helpt met een boekhouding waar jij vrijwel niets voor hoeft te doen en die toch elke dag bij is. We zijn geen traditioneel boekhoudkantoor. We zijn ook geen online boekhoudpakket. We zijn het beste van twee werelden. Wij zijn Nooit meer zelf boekhouden voor een prijs die jou geld oplevert!

Elke dag bij

Elke dag bij. De meeste ondernemers hebben er nog nooit over nagedacht. Is dat handig, is dat nodig? Maar als het kan, als je daar zelf niets voor hoeft te doen, waarom niet? Want op een dag ben je er wel blij mee en daarna wil je niet anders meer!

Vergelijk

Vergelijk ElkeDagBij met een kantoor en met een boekhoudpakket. Bij de één betaal je teveel en lopen de cijfers soms maanden achter. Bij de ander ben je zogenaamd goedkoop uit, maar je moet wel alles zelf doen.

Overstappen

Overstappen op ElkeDagBij is heel eenvoudig. We doen gezamenlijk een uitgebreide intake, we importeren je administratie en bedrijfsgegevens en geven een intensieve training. Starten maar!

Huidige kantoor

Wil je wel het gemak en de tijdwinst van nooit meer zelf boekhouden, maar niet zonder jouw huidige kantoor? Geen probleem. Wij geven hen toegang tot de online administratie en zij kijken zo met je mee.

Tarief administratie retail, handel en zakelijke dienstverlening

Extra services

 • Jaarrekening € 25,00 per maand
 • Aangifte IB € 15,00 per maand
 • Aangifte Vpb/KvK € 20,00 per maand
 • Loonadministrate € 12,50 per werknemer per maand
 • Holding € 52,50 per maand

Gun jezelf een boekhouding die voor jou werkt in plaats van andersom

Meld je direct aan en dan kan ook jij binnenkort al genieten van alle voordelen van ElkeDagBij.

Boekhouden voor retailers

ElkeDagBij is ideaal voor elke retail administratie. Je hebt elke dag de actuele cijfers over je winkel paraat. De openstaande posten (in/uit), je banksaldo en alle betalingen zijn dagelijks bijgewerkt. Vooral handig als je winkelacties doet. Die kosten geld en dan wil je precies weten wat je te besteden hebt. En wat ze opleveren. ElkeDagBij laat het je allemaal zien.

Boekhouden voor mkb'ers

Voor de meeste mkb’ers is het belangrijk (vrijwel) dagelijks inzicht te hebben in de cijfers. Liquiditeit, openstaande posten, kasstromen voor de financiële kortetermijnpositie. Maar ook voor de (middel) lange termijn heb je stuurcijfers nodig: rentabiliteitsprognoses, financieringsmogelijkheden. Toch krijgt slechts 13% van de ondernemers die cijfers van zijn accountant. De rest? Die moet er zelf voor zorgen. Of ElkeDagBij zorgt ervoor. En dat geeft je een heel ander, zekerder gevoel.