Nooit meer zelf boekhouden. Ook voor de horeca

Nooit meer zelf boekhouden. De rust van elke dag bij zijn
De horeca is misschien wel de branche waar nooit meer zelf boekhouden het meeste oplevert. Altijd druk, altijd laat, dynamische bedrijfsvoering, tijdrovende administratie. En veel geld dat erin komt en net zo makkelijk weer eruit gaat. Dan is het lekker dat je de rust hebt van ElkeDagBij, dat je administratie altijd bij is.

Bespaart bergen tijd
ElkeDagBij maakt het je zo makkelijk mogelijk. Jij hoeft alleen het minimale te doen. Wij doen de rest. Bovendien weet je zeker dat de cijfers kloppen. Dat geeft zekerheid als je je financiële situatie bekijkt en beslissingen moet nemen over uitgaven, investeringen. Hoe complex ook, ElkeDagBij neemt jouw administratie onder zijn hoede. De tijd die je daarmee overhoudt, kun je helemaal aan je zaak wijden. Of een keer een extra uurtje rust pakken.

ElkeDagBij - horeca abonnement - € 147,50 per maand

extra services (zoals jaarwerk) kunnen ook per maand in rekening worden gebracht

i

Jaarrapport € 30

De jaarrekening is bij ElkeDagBij niet alleen snel gemaakt, je krijgt ‘m bij ons voor € 30,00 per maand. Dat is het voordeel van elke dag bij zijn.

IB aangifte €15

Met de gegevens van je bedrijf kunnen wij ook eenvoudig de IB aangifte voor je uit handen nemen. Alles op één plek geregeld. Lekker makkelijk.

VpB €20 - KvK €15

Nadat de jaarrekening definitief is deponeren wij deze bij de kvk. Voor jou als ondernemer is het maar één klik extra. Dat geldt ook voor de aangifte VpB.

Loon €10 - LH € 15

Personeel in dienst? Ook de loonadministratie regelen we voor je. Wel zo gemakkelijk. Geen opstartkosten voor een nieuwe medewerker.

Advies op afroep

Soms heb je behoefte aan advies. Als het niet in je abonnement zit, kun je natuurlijk toch bij ons terecht. Afhankelijk van je vraag, schatten we de advieskosten in. Omdat we je administratie al goed kennen en die elke dag bij is, kunnen we vaak snel adviseren tegen een prijs die geen kantoor biedt.
l

Maatwerk

Heb je bijzondere rekeningen (PayPal, zakelijke credit card die je privé gebruikt, rekening courant) of financiële constructies (leningen)? Bij de intake maken we hierover meteen goede afspraken hoe we die in de administratie verwerken. En als er meerkosten aan verbonden zijn (€ 95 per uur) spreken we dat natuurlijk ook meteen goed af.
l

Holding

Heb je ook een holding? Dan kunnen we die administratie makkelijk toevoegen als extra abonnement. Je bent dan al voor € 67,50 per maand klaar. Je beschikt over precies dezelfde functies. Ook voor de holding hoef je dus nooit meer zelf te boekhouden.

g

Intake

Nooit meer zelf boekhouden begint met een degelijke intake van ca. 2 uur. We nemen alles met je door, zoals de kassa, het dashboard met financiële cijfers, bonnetjes, btw in 1 klik klaar. Daarmee maak jij een vliegende start en zit je niet uren te zwoegen op uitzoekwerk. Voor de intake rekenen we eenmalig € 225.

Gun jezelf een boekhouding die voor jou werkt in plaats van andersom

Meld je direct aan en dan kan ook jij binnenkort al genieten van alle voordelen van ElkeDagBij.

Boekhouden voor de horeca

Tijd besparen, heel veel tijd
 • Volledige verwerking van complexe, omvangrijke administraties
 • Mix van kassa, pin en factureren
 • Bonnetjes fotograferen & mailen of scannen en digitaal verwerken
 • Btw splitsen
Overzicht
 • Actuele cijfers, elke dag bij met dashboard en overzichten
 • Goed zicht op uitgaven en te betalen posten
 • Overzicht diverse betaalmiddelen
 • Diverse rapportages
 • Online boekhouding, overal toegankelijk
Interessante extra's
 • Loonadministratie voor personeel
 • Holding
 • Advies op afroep
Vakgenoten
 • Je wilt iets dat je vakgenoten ook gebruiken
 • Je wilt iets dat perfect past binnen jouw branche
 • Je wilt iets dat perfect past bij jouw bedrijf

‘Ik vind ElkeDagBij één grote amuse.’

Jacky van Raaij denkt in horecatermen. Ook als het over boekhouden gaat. “Wij houden van vernieuwing in de keuken, op het bord. Dat je ook kan vernieuwen in de boekhouding, had ik nooit gedacht. Als ElkeDagBij een restaurant was, ging ik er elke dag eten!”

Jacky van Raaij

Eigenaar, Restaurant Woodstock

Je kunt elk moment beginnen
De administratie loopt van 1 januari t/m 31 december, maar dat betekent niet dat je ook op 1 januari moet starten met ElkeDagBij. Het mag op elke dag van het jaar. Als je al wel een administratie hebt vanaf 1 januari, verwerken we uiteraard alle cijfers vanaf 1 januari. Je abonnement start dan ook met terugwerkende kracht op 1 januari, alsof je toen al begonnen was.

Starters
Als je je bedrijf niet op 1 januari start, maar ergens gedurende het kalenderjaar, begint ons abonnement ook vanaf die dag. Heb je al facturen van voor de startdatum? Dan bekijken we samen hoe we die het beste in de administratie kunnen verwerken.

Maak kennis met deze unieke manier van boekhouden en profiteer van alle voordelen van ElkeDagBij.