Nooit meer zelf boekhouden. Ook voor persoonlijke holdings

Nooit meer zelf boekhouden. Da’s pas goedkoop!
Je hebt je eigen salon of studio. Je bent dus kritisch op kosten. Je kijkt niet alleen naar je uitgaven, maar ook naar je besparingen. Want een abonnement van € 10 per maand is in ene knap duur als je dat 4 uur werk per week kost. Of als je een foutje maakt en er niemand is die dat voor jou corrigeert.

Makkelijk, simpel en compleet
Je administratie is meestal eenvoudig, dus wij houden het ook simpel voor je. Je hoeft geen opleiding of zo te volgen en je betaalt niet voor zaken die je niet nodig hebt. Aan de andere kant heb je het gemak van snel starten en de zekerheid dat je administratie altijd klopt.

ElkeDagBij - holding abonnement - € 67,50 per maand

extra services (zoals jaarwerk) kunnen ook per maand in rekening worden gebracht

i

Jaarrapport € 30

De jaarrekening is bij ElkeDagBij niet alleen snel gemaakt, je krijgt ‘m bij ons voor € 30,00 per maand. Dat is het voordeel van elke dag bij zijn.

IB aangifte €15

Met de gegevens van je bedrijf kunnen wij ook eenvoudig de IB aangifte voor je uit handen nemen. Alles op één plek geregeld. Lekker makkelijk.

VpB €20 - KvK €15

Nadat de jaarrekening definitief is deponeren wij deze bij de kvk. Voor jou als ondernemer is het maar één klik extra. Dat geldt ook voor de aangifte VpB.

Loon €10 - LH € 15

Personeel in dienst? Ook de loonadministratie regelen we voor je. Wel zo gemakkelijk. Geen opstartkosten voor een nieuwe medewerker.

Advies op afroep

Soms heb je behoefte aan advies. Als het niet in je abonnement zit, kun je natuurlijk toch bij ons terecht. Afhankelijk van je vraag, schatten we de advieskosten in. Omdat we je administratie al goed kennen en die elke dag bij is, kunnen we vaak snel adviseren tegen een prijs die geen kantoor biedt.
l

Maatwerk

Heb je bijzondere rekeningen (PayPal, zakelijke credit card die je privé gebruikt, rekening courant) of financiële constructies (leningen)? Bij de intake maken we hierover meteen goede afspraken hoe we die in de administratie verwerken. En als er meerkosten aan verbonden zijn (€ 95 per uur) spreken we dat natuurlijk ook meteen goed af.
l

Holding

Heb je ook een holding? Dan kunnen we die administratie makkelijk toevoegen als extra abonnement. De administratie is dan ook voor € 67,50 per maand verzorgd. Je beschikt over precies dezelfde functies. Ook voor de holding hoef je dus nooit meer zelf te boekhouden. Het jaarrapport, de VpB-aangifte en de KVK-publicatie worden extra in rekening gebracht.

g

Intake

Nooit meer zelf boekhouden begint met een degelijke intake van ca. 2 uur. We nemen alles met je door, zoals de kassa, het dashboard met financiële cijfers, bonnetjes, btw in 1 klik klaar. Daarmee maak jij een vliegende start en zit je niet uren te zwoegen op uitzoekwerk. Voor de intake rekenen we eenmalig € 225.

Gun jezelf een boekhouding die voor jou werkt in plaats van andersom

Meld je direct aan en dan kan ook jij binnenkort al genieten van alle voordelen van ElkeDagBij.

Boekhouden voor persoonlijke holdings

Zoek jij dit ook?
 • Je klanten betalen contact of met pin
 • Je hoeft dus niet te factureren. Dat scheelt flink in de kosten
 • Je hebt een simpele administratie
 • Je hebt geen stapels inkomende facturen
 • Je hebt geen interesse in boekhouden
 • Je wilt de boekhouding wel goed geregeld hebben
 • Maar niet in je vrije uurtjes nog in de boeken zitten
Gemak
Bij ElkeDagBij vul je wekelijks (dagelijks mag ook) vier bedragen in: geleverde diensten, geleverde producten, contant ontvangen, via pin ontvangen. Lekker snel en makkelijk. En dat komt goed uit, want:

 • Je wilt hier zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn
 • Je wilt er niet voor hoeven leren
 • Je wilt wel kunnen zien hoe het financieel gaat
 • Je wilt kunnen bellen als je een vraag hebt
Zekerheid
 • Je wilt de zekerheid dat je administratie altijd klopt
 • Je wilt dat de btw-aangifte op tijd is
 • Je wilt zeker weten hoeveel je nog moet betalen aan je leveranciers
Goedkoop
 • Je wilt niet teveel betalen
 • Je wilt zeker niet betalen voor dingen die je niet nodig hebt
 • Je wilt betalen voor iets waar je elke dag wat aan hebt
 • Je wilt betalen voor iets dat jou tijd en geld bespaart
Collega's
 • Je wilt iets dat je vakgenoten ook gebruiken
 • Je wilt iets dat perfect past binnen jouw branche
 • Je wilt iets dat perfect past bij jouw bedrijf

‘Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.’

Angelique’s Salonnetje had al twee boekhouders versleten voor ze ElkeDagBij ontdekte. Wat doe jij? Doormodderen omdat twijfel meer zekerheid geeft dan het onbekende?

Angelique

Eigenaar, Angelique’s Salonnetje

Je kunt elk moment beginnen
De administratie loopt van 1 januari t/m 31 december, maar dat betekent niet dat je ook op 1 januari moet starten met ElkeDagBij. Het mag op elke dag van het jaar. Als je al wel een administratie hebt vanaf 1 januari, verwerken we uiteraard alle cijfers vanaf 1 januari. Je abonnement start dan ook met terugwerkende kracht op 1 januari, alsof je toen al begonnen was.

Starters
Als je je bedrijf niet op 1 januari start, maar ergens gedurende het kalenderjaar, begint ons abonnement ook vanaf die dag. Heb je al facturen van voor de startdatum? Dan bekijken we samen hoe we die het beste in de administratie kunnen verwerken.

Maak kennis met deze unieke manier van boekhouden en profiteer van alle voordelen van ElkeDagBij.