Ondernemer Astrid Voet van OpvallenT wint Levenslang Gratis Boekhouden van ElkeDagBij

Dinsdag 22 maart werd in d’n Office in Uden andersOmdernemen gehouden. 160 ondernemers waren gekomen voor een zeer afwisselend programma van sprekers die zelf andersOmdernemen, zoals Roland de Laak van de Jumbo en Imke de Korte van de Misfits. Dagvoorzitter Karin Bruers zorgde voor de komische, Brabantse noot. Aan het eind reikte Twan van Zandvoort, directeur van ElkeDagBij, de prijs Levenslang Gratis Boekhouden uit aan Astrid Voet van OpvallenT.

Levenslang Gratis Boekhouden met ElkeDagBij op andersOmdernemen.

Astrid Voet van OpvallenT wint Levenslang Gratis Boekhouden van ElkeDagBij. Twan van Zandvoort van ElkeDagBij reikt de prijs uit. Fotografie: Frans Geenevasen

Twan van Zandvoort’s ElkeDagBij was ook de organisator van het event. Hij blikt tevreden terug: “In januari bedachten we dit event, vanuit de gedachte andersOmdernemen. Met ElkeDagbij zijn wij dat pad ook ingeslagen met onze belofte ‘Nooit meer zelf boekhouden en elke dag actuele cijfers’.

We waren ervan overtuigd dat er meer andersOmdernemers zijn en die wilden wij bij elkaar brengen. d’n Office – een nieuw kantoorconcept in Uden – was de perfecte plek. Diverse ondernemers werkten graag mee aan de organisatie. Rabobank Uden Veghel en Schepers & Van Nunen Notarisnetwerk sponsorden ons, ook omdat ze achter de gedachte van andersOm staan. De Rabobank liet met hun verhaal over ‘Het nieuwe financieren’ zien dat zij als bank veel verder kijken dan het traditionele bankieren. Het was natuurlijk spannend of het event zou aanslaan. Maar al snel konden we uit de sociale media opmaken dat de belangstelling groot was. Uiteindelijk was zelfs de reservelijst vol!”

Drie hoofdsprekers en zes kennissessies
Roland de Laak, Jumbo, Roy van Boekel, Natuurbegraven Nederland en Rudy van Beurden, Positieve energie, vertelden over hun eigen ondernemerspad en wat hen nou echt drijft. Hun openhartige verhalen raakten de aanwezigen en doen je weer beseffen waarom je ondernemer bent geworden. De zes kennissessies, door de Misfits, eValue, Booming Business, Business Ambassadors44, Rabobank en ElkeDagBij, zorgden voor de nodige verdieping.

ElkeDagBij in voor vervolg andersOmdernemen

Wat Twan van Zandvoort betreft krijgt het event een vervolg: “andersOmdernemen is iets wat je continu doet en vooral met elkaar doet. En dan elke keer een beetje anders. Hoe en met wie, dat laten we nog open, maar dat er een vervolg komt, staat voor mij wel vast. Het is voor ElkeDagBij ook een manier om te blijven vernieuwen. De prijs Levenslang Gratis Boekhouden is zo’n idee waar je dan in ene opkomt. Hoe kun je een ondernemer het beste laten ervaren hoe iets werkt? Door hem of haar dat gewoon te laten doen. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Een snelle blik op de eerste beoordelingen laten veel achten, negens en zelfs tienen zien. Daar doen we het voor!”

Bekijk de foto’s van het event op Facebook >

 

andersOmdernemen met Karin Bruers en Roland de Laak
Karin Bruers, dagvoorzitter, opende het event andersOm door het af te sluiten. Roland de Laak van Jumbo De Laak, mocht als eerste (laatste) spreker het spits afbijten. Fotografie: Frans Geenevasen

Quotes van deelnemers
“Anders en toch gezellig. Ongedwongen.” “Prachtig evenement met daadwerkelijke waarde voor de ondernemer.” “Ludiek was het andersom beginnen van de bijeenkomst.” “Verder vond ik de vriendelijke, persoonlijke herinneringen vooraf heel goed.” “Leuke mix van sprekers, met uiteenlopende verhalen.”