Roland de Laak (Jumbo), Roy van Boekel (Natuurbegraven Nederland, Schaijk), Rudy van Beurden (GAAF, Eindhoven), Inge Rathje (Business Ambassador44, Eindhoven) hebben één ding gemeen: ze zijn succesvolle ondernemers omdat ze hun zaken anders aanpakken. Wat doen ze anders, wat zijn hun verhalen, tips en tricks? Dat gaan we horen op het eerste Ondernemers Event Maashorst. Op 22 maart van 16.00 tot 21.00 uur in d’n Office in Uden. Deelname is gratis.

Het initiatief voor andersOmdernemen is ontstaan bij ElkeDagBij. Twan van Zandvoort: “We zien overal om ons heen vernieuwing, disruptive bedrijven als Uber en Airbnb zetten de markt op zijn kop. De deeleconomie is booming, generatie P (platformgeneratie) denkt in ‘sharing’. Dat kunnen en doen wij als ondernemers in de Maashorst ook. Daarom dit event. We werken hiervoor samen met diverse partners, ondernemers in Uden en de regio.”

Naast de ‘key note’ speakers bestaat het programma uit kennissessies over nooit meer zelf boekhouden, netwerken, social media, website & Google en ‘Rabobank: Terug naar de klant’. Dagvoorzitter Karin Bruers houdt de regie en geeft haar eigen draai aan andersom. Aan het eind geeft ElkeDagBij levenslang gratis boekhouden weg aan een ondernemer om te ervaren hoe het is om elke dag bij te zijn met je administratie en daar niets voor te hoeven doen.

Meer info en aanmelden op www.andersomdernemen.nl. Inderdaad, omdernemen met een m.

Banner 1200 x900