Bigdata hèt buzzword van de branche? Visma houdt er een leuke prijsvraag over: de Visma #Buzzword Contest. Kies 3 uit 10 buzzwords, motiveer je keuze en maak kans op € 2500,-.

De prijs is natuurlijk mooi meegenomen, maar interessanter is wat eruit rolt. Wat vindt de branche? En zijn buzzwords dan zaken die er echt toe doen (trends) of slechts kreten waar iedereen de mond van vol heeft, maar vervolgens net zo snel vergeet (gebakken lucht)? De toekomst zal het leren. Wij hebben natuurlijk wel meegedaan. Dit is onze top-3 Buzzwords:

Op 1: Automatedaccounting
Op 2: UBL
Op 3: Big data

En onze motivatie (max. 120 tekens, Visma wil erover twitteren;) :
Buzzwords waarmaken! Dat doet ElkeDagBij. Maximale automatisering, UBL-proof en elke dag verse bigdata op je dashboard.

Dashboard2

Automated. Heeft iedereen het over, maar het gros van de kantoren past zijn processen amper aan. Nog steeds leveren hele horden ondernemers tassen vol ordners aan voor kwartaalcijfers. Zolang dat niet verandert, vinden wij Automated accounting gebakken lucht. Het kan natuurlijk wel anders: bij ElkeDagBij landen elke dag (geautomatiseerd waar mogelijk) de laatste factuur- en bankgegevens in de boekhouding. Automation waar ook (beter: juist) de klant van profiteert.

UBL. Hebben we allemaal, maar op de een of andere manier zoemt het nog steeds rond. Wat mij betreft een trend en geen gebakken lucht.

Bigdata. Neigt naar gebakken lucht, omdat het hele proces van bigdata naar inzichten nog maar mondjesmaat verloopt. Maar toch, op ons dashboard vind je elke dag verse bigdata verwerkt in actuele grafieken. En dan is bigdata gewoon heel erg praktisch.

In juli maakt Visma de winnaar bekend. Wij zijn vooral benieuwd naar zijn motivatie.