Nooit zelf boekhouden levert veel positieve reacties op.

Ideaal voor startende ondernemers: Nooit zelf boekhouden

Op 7 november stond ElkeDagBij in Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht op de startersdag van de Kamer van Koophandel. Uit de gesprekken met de starters bleek dat ze best wel beren op de weg zien om te starten. Allemaal zin om “hun ding” te gaan doen, maar geen zin in gezeur met de boekhouding, verzekeringen of de Belastingdienst.

Cash flow controle

Onze belofte “Nooit zelf boekhouden. gewoon lekker ondernemen” sprak daarom vrijwel iedereen aan. Daarnaast is het dashboard met actuele cijfers bijvoorbeeld interessant voor ondernemers die veel met inkoop- en verkoopfacturen te maken hebben. Je kunt elke dag even checken hoeveel je nog moet ontvangen en betalen aan leveranciers en btw. Controle over de cash flow is ook voor starters belangrijk.

“Wat kost dat dan?”

Prijs was ook een vast onderwerp. “Wat kost dat dan?”. Deze vraag konden we goed beantwoorden met een vast maandtarief vanaf €37.50 en 0 dagen opzegtermijn. Daarbij opgeteld de voordelen als Nooit zelf boekhouden, altijd actuele cijfers en mogelijkheden om zelfs extra geld te verdienen met ons Leveranciersnetwerk en Affiliate programma.

Speciale startersaanbieding

Om de starters tegemoet te komen hebben we een startersactie die loopt tot en met 31 december 2015:

  • 60 dagen gratis doen
  • Gratis 1e jaarrekening
  • Gratis instapservice

Kijk hier voor de complete actie.

We kijken tevreden terug op een geslaagde dag. Wil jij meer informatie of een belletje van ons, geef een seintje >>

Startende ondernemer hoeft Nooit meer zelf te boekhouden

Rotterdam WTC