Creditfactuur

Soms moet je een bedrag terugbetalen aan een klant. Geen probleem bij ElkeDagBij. Elke creditfactuur volledig op maat samenstellen. BTW meteen bijgewerkt.

Creditfactuur op maat samenstellen

Een creditfactuur verstuur je liever niet, maar als het dan toch moet, dan maar zo makkelijk en snel mogelijk. Met ElkeDagBij heb je creditfacturen zo gemaakt en meteen helemaal verwerkt in de administratie.

Kies eerst de factuur die je geheel of gedeeltelijk wilt crediteren. Kies dan voor Creditfactuur. het factuurnummer wordt meteen aangepast. Vervolgens vul je zelf het te crediteren bedrag (niet het min-teken vergeten) en de factuur is gereed. Na Opslaan kun je de creditfactuur direct als PDF mailen. Die staat uiteraard meteen in de boekhouding. Hoef je niet eens over na te denken.


03-Creditnota
Crediteren is jammer en kost tijd. Een creditfactuur van ElkeDagBij is zo gemaakt.


Creditfacturen zorgen voor tevreden klanten

Crediteren is altijd jammer van de tijd en de gemiste omzet. Het versturen van een credit gaat in ieder geval wel snel, dus het verlies blijft dan toch beperkt. En met een snelle creditfactuur houd je wel een tevreden klant. Elk nadeel heeft zijn voordeel.