Factuur direct op het scherm

Je factuur direct in de boekhouding en op het scherm. Handig, want je kunt dan ook op je mobiel of tablet snel een factuur checken. En je kunt bijvoorbeeld je financieel adviseur laten meekijken.

Facturen direct op het scherm online bekijken

Facturen die je in ElkeDagBij hebt aangemaakt, staan meteen in de online boekhouding. En als je bent ingelogd, kun je ze op ieder computerscherm direct bekijken. Heeft een klant een vraag? Die kun je dan meteen beantwoorden. Ook handig: verstuur vanuit het scherm digitaal een kopie van de factuur naar je klant.

Inkoopfacturen die je hebt ontvangen en verwerkt in ElkeDagBij kun je uiteraard ook op je scherm bekijken. Dat is handig als je snel iets wilt controleren in een rapportage over Kantoorkosten of wanneer je gaat betalen en nog 1x de factuur wilt zien. Klik bij Te betalen posten op de inkoopfactuur en die verschijnt meteen op je scherm.


02_Factuur op scherm

Facturen (inkoop en verkoop) staan direct in je boekhouding en kun je op elk scherm bekijken. Bijvoorbeeld als je alle openstaande posten wilt langslopen.


Facturen delen

Veel ondernemers hebben een belastingadviseur of accountant waar ze mee samenwerken. Die kun je ook toegang geven tot ElkeDagBij. Dan kunnen zij meekijken of een boeking aanpassen, bijvoorbeeld als het om een investering gaat. Dat scheelt heel veel tijd en snelheid. Iedereen heeft altijd alles bij de hand. Nog een voordeel van ElkeDagBij.