“Ben ik het eerste lid? Wat leuk. Hoe meer collega-ElkeDagBij’ers lid worden, hoe meer we bij elkaar kunnen kopen. Zo ontstaat er spontaan een netwerk van vertrouwde leveranciers. Als iemand mooie vlaggen wil, kan hij die toch beter bij mij bestellen? Ik ga zelf binnenkort in gesprek met Gerard van Tij Communicatie over mijn website. Hij is ook klant bij ElkeDagBij.”

Geri de Rijk van Vlaggenrijk is al sinds vorig jaar enthousiast gebruiker van ElkeDagBij. Zijn bedrijf is een specialist in de productie van vlaggen, in alle soorten en maten. Zo wappert hun vlag op het provinciehuis van Noord-Brabant, maar ook in Maastricht, Hippolytushoef en Katwijk. Bekend van Vlaggenrijk zijn de “Geslaagd!” vlaggen. Sommige scholen kopen er 2.000 van om aan hun geslaagde leerlingen te geven.

Vlaggenrijk

Geri is enthousiast over ElkeDagBij: “99% van de vele inkoopfacturen krijg ik via de mail binnen. Die stuur ik zo door. Dat scheelt mij heel veel tijd en de openstaande posten zijn altijd bijgewerkt. Zelf heb ik vier lay-outs aangemaakt, voor offerte, opdrachtbevestiging, factuur en pakbon. Nu kan ik vanuit dezelfde basisgegevens snel alle relevante documenten aanmaken. Je raakt niets kwijt zo. Allemaal heel handig en tijdbesparend.”

“Echt uniek vind ik het Leveranciersnetwerk. Ben ik het eerste lid? Wat leuk. ElkeDagBij zou daar best wat meer aandacht aan mogen schenken. Net als dat Affiliate Programma. Ik krijg voor elke klant die ik aanbreng € 5, elke maand weer. Word je niet rijk van, maar mijn eerste gedachte was toch, ‘als ik er 10 aanbreng, heb ik ElkeDagBij gratis’. Mooi meegenomen.”