In april hebben we twee nieuwe klanten mogen begroeten die ieder een eigen kassasysteem hebben. De kassa koppelen aan hun boekhouding in ElkeDagBij? Natuurlijk. Ook kassa’s zijn elke dag bij.

wctgx68q

 

Patisserie Uden in het centrum van Uden bakt de heerlijkste vlaaien, taarten, gebak, chocolade en luxe brood.

Tijdwinners.nl helpt particulieren en bedrijven met kleine, maar tijdrovende klusjes. Denk aan de dagelijkse schoonmaak van toiletten thuis of op kantoor of een strijkservice inclusief het ophalen van de was.

De meeste verkopen van deze organisaties verlopen via de kassa. Klanten rekenen contant af of betalen via PIN. Aan het eind van de dag, bij het opmaken van de kassa, gaan alle transacties automatisch via een webservice naar de administratie in ElkeDagBij. De omzetcijfers zijn dan direct bijgewerkt.

Op rekening kopen ook via de kassa in de boekhouding

Er zijn ook klanten die op rekening kopen. De winkelier legt hun gegevens en het te betalen bedrag direct vast in de kassa. Ook die gegevens belanden na het opmaken van de kassa in ElkeDagBij. Zolang de klant de rekening niet betaalt, staat het bedrag onder Openstaande posten. Na betaling via de bank (of later alsnog via de kassa) werkt ElkeDagBij de administratie automatisch bij.

Kassa koppelen scheelt vooral tijd

De kassakoppeling levert direct tijdswinst op en voorkomt kopzorgen. Niemand van Tijdwinners of Patisserie Uden hoeft verkopen handmatig door te zetten naar de boekhouding voor

bijvoorbeeld maandcijfers of de btw-aangifte.