Dinsdag 26 mei ging ik na een lang weekend op weg naar kantoor toen er allerlei lampjes op mijn dashboard gingen branden. Dan bedoel ik natuurlijk niet het dashboard van ElkeDagBij. Wat wel had gekund, want ook daar zie je direct een wijziging van je cijfers. Nee het betrof het dashboard van mijn auto.
Direct de auto aan de kant gezet en mobiliteitsservice gebeld. Die zouden me terugbellen om langs te komen en de diagnose te kunnen stellen. Dat zou wel een uurtje kunnen duren gezien de Pinksterdagen en de eerste ochtendspits van de week.

IMG_2671

Nou, dan maar aan de slag. Mijn laptop maar aangezet en smartphone als hotspot en gaan. Want ja, als je alles online hebt is locatie geen issue. Via chat en telefoon bereikbaar voor klanten en collega’s. Mail, administratie en alle documenten bij de hand om mijn werk te kunnen doen. Ik zag zelfs voordelen: een prachtig boerenlandschap met koeien in de wei, de autostoel zat eigenlijk veel lekkerder dan mijn bureaustoel en tot slot het gevoel dat we het goed voor elkaar hebben dat ik op deze manier kan doorwerken.

Uiteindelijk weer prima op weg geholpen en vol goeie moed, via een tussenstop bij het autobedrijf, weer aan de slag op kantoor. Laptop uit de standby en klaar.

hmqbee15