'Mijn collega’s denken dat ’t moeilijk is.'

Met de eenvoudige kasstaat staat de dagomzet direct in de administratie

Angelique’s Salonnetje in Schaijk is sinds begin 2016 klant bij ElkeDagBij. “Hiervoor heb ik twee boekhouders versleten. Ik was daar nooit tevreden over. Ze waren laks en ik moest zelf toch nog wel veel doen in Excel. Dus toen Twan mij vertelde over ElkeDagBij leek mij dat wel wat. De eerste versie die ik zag was voor grote bedrijven, maar de tweede was perfect voor mij.”

Eigenlijk hoef ik helemaal niet meer te boekhouden. Als ik rekeningen ontvang, probeer ik die meteen in te scannen. Voorheen was ik daar niet zo precies mee en als ik dan btw moest opgeven, had ik er veel werk van om alles terug te vinden en in te voeren. Dat is gelukkig voorbij.

Btw splitsen naar 6% en 21%
Alles wat ik overdag afreken zet ik via de kasstaat in ElkeDagBij. Ik kan zelfs onderscheid maken tussen knippen en verkoop. Dit is handig voor de btw, want knippen is 6% en als ik bijvoorbeeld shampoo verkoop is dat 21%. Super duidelijk allemaal.”

Niets meer overtikken van de bank
Ook handig is dat ik alle pin-betalingen terugzie in het bankoverzicht. De pin-bonnetjes staan daarin. Ik hoef dus niets meer over te tikken vanuit mijn bank. Dat scheelt echt veel tijd.”

 

“Ik vertel dit ook wel eens aan collega’s, hoe enthousiast ik ben en hoe makkelijk het werkt. Toch zijn ze dan bang dat het te moeilijk voor ze is. Maar dat is niet zo. Ze moeten het gewoon zien. Heb ik ook tegen Twan gezegd. Maar ja, ik begrijp het wel. Als ik tegen Twan zeg dat hij een ander kapsel moet nemen, vindt hij dat eerst ook eng. Haha.
Angelique

Kapster (zzp'er), Angelique’s Salonnetje

De belangrijkste functies voor kappers
Bankafschriften verwerken we 100% automatisch
Moet jij nog steeds bankafschriften downloaden, importeren in je administratie en dan regel voor regel verwerken met je facturen en bonnetjes? Flauwekul toch? En zonde van je tijd.
btw handig splitsen tussen 6% en 21%
Altijd dat gedoe met 6% en 21% btw. Bij ElkeDagBij splits je de btw heel eenvoudig. En het staat meteen goed in je administratie. Handig toch?
Kasstaat
Met de eenvoudige kasstaat staat de dagomzet direct in de administratie
Alle verkopen direct in administratie

ElkeDagBij is natuurlijk ook van het online factureren. Dat levert direct je een paar voordelen op:

  1. Snel je factuur samenstellen op basis van je diensten en producten
  2. Facturen automatisch per e-mail versturen
  3. Factuur verschijnt direct in overzicht openstaande posten en te betalen btw
  4. Met 1 klik een herinnering of aanmaning versturen
  5. Betaling facturen automatisch verwerkt. Factuur verdwijnt uit de openstaande posten
  6. Als je wilt kun je een factuur altijd op het scherm bekijken of printen
Verkopen splitsen naar zoveel diensten en producten als je wilt

Verkoop je veel verschillende diensten en producten? Dan is het handig om per product of dienst te splitsen naar omzet. Weet je precies waar je je geld mee verdient. In ElkeDagBij kun je dat onbeperkt doen.

BVtw-aangifte in 1 klik klaar

Tot in de late uurtjes zwoegen op je btw? Da’s voorbij. Wij regelen alles. Je hoeft niet eens meer in te loggen bij de Belastingdienst! Makkelijker kunnen we het niet maken. Alleen niet vergeten om je btw te betalen!

Kapperabonnement

Angelique’s Salonnetje gebruikt het Budget-abonnement van € 37,50 per maand. Dat is al goedkoop, maar ze bespaart ook nog eens zo’n 2 tot 3 uur per week aan ‘overbodig’ administratief werk.
  • 1e 60 dagen gratis
  • Geen opzegtermijn
  • Jaarrekening voor maar € 5,- per mnd extra

Overstapservice voor elke kapsalon

Overstappen op ElkeDagBij is echt heel eenvoudig. We helpen je 100% op weg, want Nooit meer zelf boekhouden is vanaf de eerste minuut anders en dat blijft het voor altijd.

ZZP'ers aan de slag!

Nooit meer zelf boekhouden. Gewoon lekker ondernemen!

Vast maandbedrag

Scherpe tarieven, afgestemd op jouw situatie. Dus je betaalt niet voor zaken die je niet nodig hebt.

Niet extra betalen voor extra facturen

Als je gaat prijs vergelijken, check dan goed of je niet extra moet betalen als je een bepaalde grens overschrijdt. 1 factuur extra kan dan zomaar een tientje per maand extra kosten.

Affiliate programma

We hebben een mooie commissieregeling voor je: als jij een nieuwe klant aanbrengt, krijg jij twee jaar lang iedere maand € 5,- korting. Da’s gauw verdiend!