Nooit meer zelf boekhouden. Gewoon lekker naar het voetballen.

 • 100% focus op je business
 • Gemak van ‘alles geregeld’
 • Sturen op actuele cijfers
 • Elke dag actuele cijfers
 • Geen vervelende verrassingen
 • Toekomst financiële situatie
 • Btw op tijd, in 1 klik klaar
 • Online factureren
 • Bonnetjes fotograferen
 • 2-4 uur tijdwinst per week
 • Vaste prijs per maand
 • Advies op afroep

Van ons mag je niet eens boekhouden!

Stressvrij

Nooit meer zelf boekhouden. Gewoon lekker ondernemen. Geen moment nadenken over je boekhouding, want  die is elke dag bij. Jíj hoeft alleen te factureren. Maar dat is niet erg toch?

100% Online

ElkeDagBij is zoveel mogelijk digitaal en online. Alles wat we kunnen automatiseren, is geautomatiseerd. Facturen, bonnetjes, btw. Geen paperwork, geen ordners, alles in de cloud.

Zekerheid

Je hebt één omgeving waar je alles vindt en doet. Op het dashboard zie je alle cijfers: nog te ontvangen, nog te betalen, je banksaldo. Dat geeft je zekerheid over je financiële situatie.

Winstgevend

ElkeDagBij is in de praktijk goedkoper dan elk pakket en elk kantoor. Je houdt tijd over om geld te verdienen en je hoeft niet te betalen voor de dure handjes elders. Reken maar uit.

Meer weten? Spreek snel af in Uden.

Bel ons gewoon even op 088-2350333 of mail naar office@elkedagbij.nl.

Wat ons onderscheidt

Ingewikkeld is het niet, boekhouden. Dus verwacht je eenvoud tegen een scherpe prijs. Maar als je ernaar zoekt is het een van beide, nooit allebei. Softwarepakketten voor online boekhouden lijken simpel, maar je moet meestal nog heel veel zelf doen en jezelf controleren. Kantoren (accountants, boekhouders) doen wel alles voor je, maar op hun manier, met hun software, hun procedures en hun prijzen. Wij vinden dat niet van deze tijd.

We zijn niet tegen accountants en ook niet tegen online boekhoudpakketten. We zijn wel tegen betalen voor zaken die overbodig zijn en tegen zelf zwoegen op de boekhouding als het automatisch kan. Het is onze visie dat boekhouden simpeler kan tegen een prijs waar je beter van wordt. Het is onze missie dat mogelijk te maken.

Je bent niet de enige: 10% van de ondernemers overweegt te switchen van kantoor

Hun probleem: waarheen? Is dat andere kantoor wel goed? Angelique’s Salonnetje had al twee boekhouders versleten voor ze ElkeDagBij ontdekte. Wat doe jij? Doormodderen omdat twijfel meer zekerheid geeft dan het onbekende?

ElkeDagBij is hét alternatief voor ondernemers die wel durven switchen

We zijn geen kantoor. Je kunt niet bij ons langskomen. Maar dat hoeft ook niet! Dat is juist waar het omdraait. Alles gaat online en als het nodig is bellen we met elkaar. Dat is inderdaad iets NIEUWS. Maar wel van deze tijd.

En als je wel bij je huidige boekhouder wilt blijven?

Prima! Geen probleem. Gebruik je kantoor voor waar zij goed in zijn: jou adviseren. En gebruik ons dan voor de actuele cijfers en het gemak. Want dat is voor de meeste kantoren nog te lastig. Of te duur.

Wij helpen je met alles voor je boekhouding

Wij zijn een dienstverlener die jou helpt met een boekhouding waar jij vrijwel niets voor hoeft te doen en die toch elke dag bij is. We zijn geen traditioneel boekhoudkantoor. We zijn ook geen online boekhoudpakket. We zijn het beste van twee werelden. Wij zijn Nooit meer zelf boekhouden voor een prijs die jou geld oplevert!

Boekhouden voor zzp'ers

Natuurlijk kun je nog een tijdje door met je Excel-boekhouding, het online pakket waarbij je alles zelf moet doen of dat kantoor dat 1x per kwartaal je cijfers in een ordner wil hebben. Maar als je kunt kiezen voor een administratie die elke dag bij is zonder dat jij er wat voor hoeft te doen? Als je kunt beschikken over actuele cijfers waarmee je echt kunt sturen op acties? Als je al gauw 2 tot 4 uur per week kunt besparen op boekhouden dus over hebt om geld te verdienen? Waarom zou je dat dan niet doen?

Boekhouden voor retailers

ElkeDagBij is ideaal voor elke retail administratie. Je hebt elke dag de actuele cijfers over je winkel paraat. De openstaande posten (in/uit), je banksaldo en alle betalingen zijn dagelijks bijgewerkt. Vooral handig als je winkelacties doet. Die kosten geld en dan wil je precies weten wat je te besteden hebt. En wat ze opleveren. ElkeDagBij laat het je allemaal zien.

Boekhouden voor mkb'ers

Voor de meeste mkb’ers is het belangrijk (vrijwel) dagelijks inzicht te hebben in de cijfers. Liquiditeit, openstaande posten, kasstromen voor de financiële kortetermijnpositie. Maar ook voor de (middel) lange termijn heb je stuurcijfers nodig: rentabiliteitsprognoses, financieringsmogelijkheden. Toch krijgt slechts 13% van de ondernemers die cijfers van zijn accountant. De rest? Die moet er zelf voor zorgen. Of ElkeDagBij zorgt ervoor. En dat geeft je een heel ander, zekerder gevoel.

Boekhouden voor starters

Je eigen bedrijf starten. Er komt zoveel bij kijken. Heb je dan tijd voor een boekhouding? Eigenlijk niet. Maak je tijd? Ook niet. Maar het moet wel gebeuren. Van de wet en je omgeving waarschuwt je er ook voor: “Hou het nou bij, want straks ben je alles kwijt!” Met ElkeDagBij staat er vanaf het begin een club voor je klaar die je helpt en stuurt waar nodig.

Gun jezelf een boekhouding die voor jou werkt in plaats van andersom

Meld je direct aan en dan kan ook jij binnenkort al genieten van alle voordelen van ElkeDagBij.